Mjesečni arhivi: siječanj 2016.

PET DANA RADOSTI

 

celje2

Već sedmu godinu za redom na poziv Grada Celja, učenici mlađih razreda  boravili su u Školi u prirodi u Celju. Pod vodstvom svojih učitelja Sonje Polonijo, Vladimire Petrinić, Kristine Ivošić i Davora Burlovića te budnom šoferskom palicom Antona Skomeršića krenuli su 18.1.2016. put Celja.

Prvog  dana putovanja učenici su posjetili  Park vojaške zgodovine u Pivki, gdje smo uz tenkove, puške, zrakoplove i helikoptere razgledali i pravu, pravcatu podmornicu. Popodne smo stigli u hotel Celjska koča, nedaleko Celja,  gdje smo se odmarali i pripremali za nadolazeće uzbuđenje.

Nastavi čitati

Ključevi Baške u rukama malenih!

toni2

Posjet načelnika Općine Baška Tonija Juranića našoj Školi imao je jedan sasvim ozbiljno neozbiljan razlog. Načelnik je stigao kako bi malim maškaranim Bašćanima predao ključ Općine!

Učinio je to u nazočnosti svih učenika i učitelja, a bio je tu i dežurni krivac- mesopust Zoki Mostić Karamarkić!
U svom obraćanju malenima, načelnik je pohvalio njihovu aktivnost, zahvalio se učiteljici Sonji te mamama Vjekoslavi,, Romani i Ines, poželio im je uspješno upravljanje Općinom te ih potsjetio da ne zaborave nastaviti sa izgradnjom nove školske zgrade.
Ključevi su se tako našli u rukama meštra Jadranka, koji je stigao u pratnji kraljice Laure. Meštar se okupljenima također obratio govorom, kojeg možete pročitati na priloženoj fotografiji.

Nastavi čitati