Mjesečni arhivi: prosinac 2017.

USPJEH JUDAŠA NA GRADSKOM I ŽUPANIJSKOM PRVENSTVU ŠKOLSKIH SPORTSKIH DRUŠTAVA OSNOVNIH ŠKOLA U JUDU

 

U ponedjeljak, 18.12.2017. učenici škola Krk, Baška, Punat i Vrh su nastupili na županijskom natjecanju školskih sportskih društava u judu te postigli odlične rezultate, odnosno osvojili 1. mjesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji te su se na taj način obje ekipe, pod vodstvom učitelja Lea Brnabića, plasirale na DRŽAVNO PRVENSTVO ŠKOLSKIH SPORTSKIH DRUŠTAVA, koje će se održati 14. i 15. veljače 2018. u Vinkovcima.

HUMANITARNI BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI KONCERT U KRKU

Samo nas nekoliko dana dijeli od velikog događaja, koji ove godine kreativno i organizacijski vodi upravo naša Škola. Kako smo nositelji Koncerta, ove će godine u Krk otići neuobičajeno velik broj učenika. Za učenike koji ne sudjeluju u programu nastava će biti organizirana prema privremenom rasporedu, koji će biti objavljen na oglasnoj ploči Škole. Ukoliko niste sigurni je li vaše dijete na popisu učesnika, možete to provjeriti kod razrednika.

Učesnici koncerta u četvrtak neće imati nastavu, već će u 13 sati posebnim autobusima u pratnji učiteljica Sonje i Snježane krenuti na probu u Krk. Ukrcaj je moguć i u Jurandvoru i u Dragi Bašćanskoj, no to treba prethodno najaviti učiteljicama. Putnici iz Jurandvora i Drage neka također u 13 čekaju na stanicama, jer se autobus ne smije zadržavati na cesti! Roditelje molimo da djeci prethodno daju lagani ručak, a oko 15:30 u Krku će dobiti sendvič i sok.
Dress code za izvođače je: traperice ili tamne hlače (ne trenerka!), košuljica ili majica bijele, crvene ili tamnozelene boje, na glavi kapica Djeda Božićnjaka ili sobovi rogovi, što tko ima ili može nabaviti.
Koncert počinje u 17 sati, a povratak u pratnji učiteljica bit će oko 18-18:30 iz Krka.
VAŽNO: UKOLIKO SE NEKI OD UČENIKA/UČENICA ŽELE VRATITI SA RODITELJIMA, MORAJU TO PRETHODNO NAJAVITI UČITELJICAMA SONJI I SNJEŽANI!
Kako bi izbjegli gužvu, dobro bi bilo da to učinite dan ranije, u Školi.
Veselimo se Koncertu i nadamo da će sve proći u najboljem redu!
Učiteljice i učitelji PŠ Baška

ŠKOLSKO SPORTSKO DRUŠTVO “FRANKOPAN” NAJUSPJEŠNIJE U ŽUPANIJI

Pred kraj godine zbrajaju se postignuća, nagrađuju se najuspješniji.
Čast nam je što se na samom vrhu našlo sportsko društvo naše Škole, koje vodi naš kolega i učitelj Leo Brnabić.
Ponosni, čestitamo učitelju Leu i svima koji su uložili svoje vrijeme, trud, volju, snagu… kako bi postigli ovaj sjajan uspjeh!

http://www.savezssd-pgz.hr/

Humanitarni koncert školskih zborova otoka Krka

I ove godine ćemo se pred Božić okupiti u blagdanskom raspoloženju u dvorani Srednje škole “Hrvatski kralj Zvonimir” u Krku na koncertu koji će nam prirediti učenici i učitelji triju otočnih osnovnih škola. Kako je koncert već tradicionalno humanog karaktera, ovim putem vam prenosimo dopis ravnatelja škole, g. Serđa Samblića u kojem detaljnije možete pročitati o namjeni prikupljenih dobrovoljnih priloga ove godine koji su namijenjeni liječenju malenog Gabriela Mancea iz Šila. Gabriel  je dječak rođen 2014. godine kojemu je odmah dijagnosticirana teška hipotonija.  Još na jedinici intenzivnog liječenja kreće njegova kompletna liječnička obrada, a nakon dvije i pol godine dobiva konačnu dijagnozu – Prader Willi sindrom. Njegovo liječenje se nastavlja jer s pune tri godine on još uvijek ne hoda.

Koncert će se održati u četvrtak, 21. prosinca s početkom u 17 sati.

Dođimo, radujmo se zajedno i pokažimo svoju solidarnost!