HUMANITARNI BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI KONCERT U KRKU

Samo nas nekoliko dana dijeli od velikog događaja, koji ove godine kreativno i organizacijski vodi upravo naša Škola. Kako smo nositelji Koncerta, ove će godine u Krk otići neuobičajeno velik broj učenika. Za učenike koji ne sudjeluju u programu nastava će biti organizirana prema privremenom rasporedu, koji će biti objavljen na oglasnoj ploči Škole. Ukoliko niste sigurni je li vaše dijete na popisu učesnika, možete to provjeriti kod razrednika.

Učesnici koncerta u četvrtak neće imati nastavu, već će u 13 sati posebnim autobusima u pratnji učiteljica Sonje i Snježane krenuti na probu u Krk. Ukrcaj je moguć i u Jurandvoru i u Dragi Bašćanskoj, no to treba prethodno najaviti učiteljicama. Putnici iz Jurandvora i Drage neka također u 13 čekaju na stanicama, jer se autobus ne smije zadržavati na cesti! Roditelje molimo da djeci prethodno daju lagani ručak, a oko 15:30 u Krku će dobiti sendvič i sok.
Dress code za izvođače je: traperice ili tamne hlače (ne trenerka!), košuljica ili majica bijele, crvene ili tamnozelene boje, na glavi kapica Djeda Božićnjaka ili sobovi rogovi, što tko ima ili može nabaviti.
Koncert počinje u 17 sati, a povratak u pratnji učiteljica bit će oko 18-18:30 iz Krka.
VAŽNO: UKOLIKO SE NEKI OD UČENIKA/UČENICA ŽELE VRATITI SA RODITELJIMA, MORAJU TO PRETHODNO NAJAVITI UČITELJICAMA SONJI I SNJEŽANI!
Kako bi izbjegli gužvu, dobro bi bilo da to učinite dan ranije, u Školi.
Veselimo se Koncertu i nadamo da će sve proći u najboljem redu!
Učiteljice i učitelji PŠ Baška

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *