Antiratna izložba 7.a

O tehnologija, o mores!

Kakve veze ima… naziv je projekta koji sam odlučila pokrenuti ove školske godine kao novost u svome radu. Iako sam imala potpuno osmišljen plan, oklijevala sam pri uvrštavanju te novine u godišnji plan i program zbog općepoznatih okolnosti s kojima živimo već skoro čitavu godinu dana.

Zamislila sam da ću projekt ostvarivati u suradnji s osobama iz javnoga prostora čiji ću stručni rad  I postignuća učenicima moći predstaviti kao uzoran. Nastavi čitati

OBAVIJEST O POČETKU DRUGOG POLUGODIŠTA

Dragi učenici i roditelji,

obavještavamo Vas će se od 18. do 29. siječnja 2021. godine nastava za sve učenike VIŠIH RAZREDA u osnovnim školama kojima je osnivač Primorsko-goranske županije održavati prema Modelu C. Učenici od 5. do 8. razreda obvezni su od ponedjeljka redovito se uključivati u nastavu na daljinu u učionicama Google Classrooma te sudjelovati i raditi prema uputama svojih predmetnih učitelja. Nastava će se provoditi prema dnevnom rasporedu. Ukoliko postoje opravdani razlozi zdravstvene, tehničke ili neke druge prirode učenici ili roditelji to trebaju opravdati.

Za učenike NIŽIH RAZREDA nastava će od ponedjeljka 18. siječnja 2021. biti organizirana prema redovnom rasporedu u školi uz pridržavanje PROTOKOLA O ORGANIZACIJI I IZVOĐENJU NASTAVE I POSTUPANJU U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVIDA-19.

Učenici će i dalje dobivati marende u razredu. Produženi boravak odvijat će se kao i u prvom polugodištu. Prijevoz učenika nižih razreda iz Kornića ujutro će se odvijati redovno, a povratak je usklađen sa školskim obavezama učenika. Povratak autobusom će ponedjeljkom i petkom biti u 12.30, utorkom i srijedom u 13.30, četvrtkom u 14.15.

Molimo roditelje viših i nižih razreda da razredniku javljaju ukoliko je njihovom djetetu od strane epidemiologa ili obiteljskog liječnika propisana mjera samoizolacije i do kada te ukoliko je učenik pozitivan i do kada mu je propisana samoizolacija. Također javite ako se situacija promijeni zbog vođenja školske evidencije i organizacije rada.

Za sva pitanja otvoreni smo i spremni pomoći!

Dragi učenici, nadamo se da ste lijepo proveli blagdane i odmorili se za praznike te da ste spremni za nove školske izazove. Želimo vam puno novih znanja, spoznaja i vještina te uspjeha u novom polugodištu!

Čuvajmo jedni druge i budimo odgovorni!

Vaši učitelji i stručni suradnici!

Nastava po Modelu C

Poštovani roditelji!

Dragi učenici!

Obavještavamo Vas da će se od 18. do 29. siječnja 2021. godine nastava za sve učenike predmetne nastave  (od 5. do 8. razreda) u osnovnim školama kojima je osnivač Primorsko-goranska županija održavati prema Modelu C (nastava na daljinu).

Učenici razredne nastave (od 1. do 4. razreda) dolaze na nastavu u školu gdje se primjenjuju mjere zdravstvene zaštite koje smo imali tijekom prosinca 2020. godine.

Ravnatelj OŠ “Fran Krsto Frankopan” Krk

Serđo Samblić, dipl.uč.

PRODUŽENI BORAVAK – AKTIVNOSTI TIJEKOM ONLINE NASTAVE I BOŽIĆNIH PRAZNIKA

Dragi učenici i poštovani roditelji!

Za vas smo pripremili razne aktivnosti s kojima ćete si uljepšati zajedničko vrijeme za kraj 1. polugodišta i nadolazeće praznike.

Svakako je poželjno da si pomažemo i mislimo jedni na druge, ne samo za vrijeme blagdana, nego u svako doba godine. Stoga, osim ovih zabavnih aktivnosti i igara svakako pomozimo roditeljima u kućanskim poslovima, kićenju i ukrašavanju domova, pripremi jela za blagdane. Šetajmo što više i provodimo vrijeme na otvorenome, plešimo uz prigodnu glazbu, igrajmo razne društvene igre. Iako ne sumnjamo da ćete se provesti odlično u zajedničkom društvu, za vas smo pripremili veliki broj igara, likovnih radionica i aktivnosti za razonodu koje ćete pronaći na poveznici na kraju teksta.

Blagdane dočekajte u miru, zdravlju i veselju te se nadajmo što boljoj i uspješnijoj idućoj godini!

Sve najbolje, žele vam učiteljice iz produženog boravka!

Produženi boravak

 

Božićna čestitka i slikopriče učenika 2.a razreda

Kao i svake godine pripremali smo se za ispraćaj godine i blagdan Božića.

Osmislili smo program ali planiranu zajedničku izvedbu nismo uspjeli snimiti u školi. Morali smo se prilagoditi i snimati u svojim domovima. To je otežalo naš zadatak, no nadamo se da smo uspjeli duh Božića iz učionice 2. a razreda dovesti u vaše domove!

Božićna čestitka

Slikopriče