Nabava udžbenika i dodatnog obrazovnog materijala

Cijenjeni roditelji/zakonski skrbnici,

Temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18) i odluke Ministarstva znanosti i obrazovanja  iz državnog proračuna financirat će se nabava udžbenika za redovitu i izbornu nastavu za sve učenike 1. – 8. razreda. 

Nabavu udžbenika provest će OŠ “Fran Krsto Frankopan” Krk, a besplatne udžbenike učenici će moći preuzeti u školi na početku školske godine 2019./2020.

RODITELJI KUPUJU DODATNE OBRAZOVNE MATERIJALE  (radne bilježnice, zbirke zadataka, atlase, likovne mape, kutije za tehnički i sl.) koji će se koristiti u školskoj godini 2019./2020.

Popis udžbenika i dodatnog obrazovnog materijala po razredima nalazi se na  web stranici škole pod KATALOG UDŽBENIKA I RADNIH MATERIJALA.

Budući da će naše jedinice lokalne samouprave (Grad Krk, Općina Punat, Općina Vrbnik i Općina Baška) kao i proteklih godina, ovisno o tome kojoj pojedina matična/područna škola pripada, sufinancirati i izvršiti nabavu dodatnih obrazovnih materijala u dijelu ili cijelosti ili novčanim iznosom molimo da se informirate o tome kod istih prije nabave.

S poštovanjem,
Serđo Samblić – ravnatelj OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk