Početak nove školske godine 2019./2020.

Nastava za sve učenike PŠ Vrbnik započinje 9. rujna 2019. godine u 7,45 sati.
Prijem prvašića će biti u 8,00 sati u učionici prvog razreda. Ostali učenici će imati sat razrednika.
Marenda za sve učenike će biti u 9,20 sati, a potom ćemo se uputiti  na sv. misu s početkom u 10,00 sati. Nakon sv. mise je organiziran prijevoz u 11,00 sati za učenike putnike.

Prvi dan nastave nije potrebno nositi školsku torbu. Učenici će preuzeti udžbenike koje dobivaju/zadužuju u školi.

Produženi boravak započinje u utorak 10. rujna.

Roditeljski sastanak za sve razrede održat će se u utorak 17. rujna u 19,00 sati.

Svim učenicima, a posebno prvašićima, njihovim roditeljima i učiteljima želimo dobar početak te puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Obavijest o subvenciji za šk. god. 2019./2020.

Poštovani roditelji!

Sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja za sve udžbenike obveznih i  izbornih predmeta od prvog do osmog razreda, sredstva se osiguravaju u državnom proračunu, a nabavu udžbenika provodi škola.

Udžbenici će se moći besplatno preuzeti u školi na početku nove školske godine.

Roditelji kupuju sami druga nastavna sredstva i materijale prema dolje navedenom popisu dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2019./2020.

Molimo roditelje da kupuju točno navedene naslove odnosno autore i nakladnike prema zadanom popisu.

Prema odluci načelnika, Općina Vrbnik će svim učenicima PŠ Vrbnik isplatiti novčanu naknadu za nabavu dopunskih nastavnih sredstava i materijala, koju ćete moći podignuti od 2. rujna 2019. godine u Općini Vrbnik.

POPIS DOPUNSKIH NASTAVNIH SREDSTAVA

ODLUKA OPĆINSKOG NAČELNIKA

Podjela svjedodžbi i priredba

Na kraju ove nastavne godine u četvrtak 4. srpnja bit će podijeljene svjedodžbe učenicima od 1. do 7. razreda u školi u 18.30 sati. Nakon toga su svi pozvani da uz roditelje i sumještane otprate naše osmaše na put ka srednoj školi uz prigodnu priredbu u Domu na Škujici s početkom u 19 sati. 

Vidimo se!

Obilježili smo Dan škole

U nastavku naslova slobodno je moglo pisati i KONAČNO, ali mi smo ozbiljni pa… 🙂

Osnovna škola “Fran Krsto Frankopan” svoj dan slavi 30. travnja, a naša ga područna škola tradicionalno obilježava druženjem u prirodi. Kako je ovo proljeće bilo vrlo kišovito, danas smo uspjeli iskoristiti priliku da izađemo iz škole i družimo se uz more.

Nastavi čitati

Idemo u srednju!

Od ponedjeljka 27. svibnja započele su prijave u sustav za upis u srednju školu. U četvrtak 23. svibnja održan je webinar na kojem su osmaši mogli dobiti detaljne upute o proceduri upisa koja je pred njima. Ovdje vam donosimo osnovne informacije i važnije datume uz napomenu da sve informacije možete dobiti u publikaciji “Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2019./2020. – Idemo u srednju!”

Nastavi čitati

Terenska nastava iz povijesti u Jasenovac, Brezovicu i Lonjsko polje

U petak 12. travnja 2019. odabrani učenici osmih razreda otočnih škola OŠ „Fran Krsto Frankopan“ MŠ Krk, PŠ Vrbnik, PŠ Punat, PŠ Baška, PŠ Vrh i OŠ Omišalj MŠ Omišalj i PŠ Dobrinj u pratnji svojih učitelja posjetili su Spomen-područje Jasenovac, memorijalni muzej Jasenovac, selo roda Čigoč i Spomen-park Brezovicu. Iz naše škole uz pratnju učiteljice povijesti Dine Valković na terensku nastavu krenuli su Nikolina Grgurić, Mara Vadnov i Karlo Kožić. Edukativni izlet organizirala je i sponzorirala je Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka.

Nastavi čitati