Novo ruho naše škole prigodom 50. obljetnice nove školske zgrade

Kao što je bilo i predviđeno, a zahvaljujući lijepom vremenu tijekom listopada dovršeni su radovi na sanaciji i uređenju fasade kojima smo zaokružili obilježavanje 50. obljetnice nove školske zgrade (1973. – 2023.)

Izvođač radova su bili Završni radovi u građevinarstvu „Valter Turk“ iz Prezida. Ukupno ulaganje vrijedno je 25.992,87 eura kojega su zajednički financirali Primorsko-goranska županija i Općina Vrbnik.

U utorak 7. studenog Pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin i načelnik Općine Vrbnik Dragan Zahija u društvu ravnatelja OŠ “Fran Krsto Frankopan” Krk Serđa Samblića obišli su našu školu prigodom dovršetka građevinsko-obrtničkih radova na sanaciji i uređenju fasade.

Tijekom posjeta i razgledavanja školske zgrade razgovaralo se i o budućim ulaganjima vezanima za uređenje dječjih sanitarija te izgradnje sportske dvorane na dijelu igrališta.

Zahvaljujemo Primorsko-goranskoj županiji i Općini Vrbnik na financijskoj pomoći za uređenje fasade škole te se nadamo i daljnjoj financijskoj pomoći i suradnji vezano uz realizaciju naših potreba i projekata.

Tomislav Božić

Izvor/foto:

bodulija.net

pgz.hr

Odgovori