Predstava povodom blagdana svetoga Nikole

U srijedu 6. prosinca 2017. prigodnom smo priredbom u našoj školi obilježili blagdan sv. Nikole, zaštitnika djece, pomoraca i putnika. Učitelji i učenici mlađih razreda zajedno s vrtićarcima i njihovim tetama okupili su se u učionici četvrtog razreda.

Marija Brusić, učenica 4. razreda svih je lijepo pozdravila, a Nadia nam je ispričala legendu o sv. Nikoli. Naši vrtićarci su pripremili pjesmu Ide sveti Nikola. Nakon njih je nastupio 4. razred s kratkim recitacijama Sveti Nikola i Nikolinje. Drugi razred nam je otpjevao pjesmu Niko bijeli, dare dijeli.

Mlađa dramska grupa nas je razveselila sa lijepim igrokazom o svetom Nikoli i krampusu koji su nas na kraju počastili bombonima. Zatim je došla na red i naša plesna grupa koja nam je veselo zaplesala. Nakon ritmike, učenici trećeg razreda su odglumili kratki igrokaz pod nazivom Darovi sv. Nikole.

Na samom kraju, prije nego smo se svi počastili darovima sv. Nikole prvi razred nam je otpjevao pjesmu Ide sveti Nikola te smo veseli otišli svojim kućama.

Ida Krtica, 3. razred

Odgovori