Sportski uspjesi naših učenika – Nadia

Dana 23. 10. i 24. 10.  2021. godine održano je prvenstvo Hrvatske karatea u borbama za mlađe uzraste. Na prvenstvu su nastupala djeca iz 68 različitih klubova u Hrvatskoj te i naš klub koji se zove 3K Croatia.

Pripreme za prvenstvo Hrvatske započele su 1. 6. te trajale sve do 22.10. Trenirali smo puno i previše da bismo došli do ovih rezultata, čak 4 puta tjedno. Bilo je veoma iscrpljujuće, no na kraju se cijeli trud isplatio. Vježbali smo na kondiciji, snazi i tehnici kako bi naše borbe bile što bolje. Ljetne treninge smo odrađivali ujutro, a kada je počela škola navečer također 4 puta tjedno. Do prvenstva Hrvatske imali smo par natjecanja te trening mečeve s riječkim klubovima.

S prvenstva Hrvatske smo se vratili s 25 medalja i bili 6. po poretku od 68 klubova. Ja sam nastupala u kategoriji (2008. godište), DJEVOJČICE do 53 kilograma te osvojila brončanu medalju zbog koje sam jako sretna i ponosna.  Odradila sam odlične borbe s jakim protivnicama i zadovoljna sam. Smatram da smo mi jedan od jačih karate klubova u Hrvatskoj te da ovi rezultati nisu neočekivani. Naši treneri Samuel Roksandić i Viktor Čubrić  zadovoljni su i ponosni na naše rezultate, a ja se veselim svojim daljnjim uspjesima i treninzima u budućnosti.

Nadia Ibrahimović

Odgovori