Od ponedjeljka 10.5. svi u školu!

Dragi učenici i roditelji!

Konačno vam možemo javiti vijest koju smo toliko željeli: od ponedjeljka 10. svibnja svih 8 razreda nastavu će pratiti prema Modelu A, dakle u školi!

Da se podsjetimo:

  • u školu se ulazi u 7.50h – niži razredi kroz blagovaonu, a viši kroz glavni ulaz
  • nastava započinje u 8h
  • učenici su dužni u školu doći sa evidentiranom izmjerenom tjelesnom temperaturom. Ukoliko je temperatura povišena roditelji djecu ne šalju u školu i o tome obavještavaju razrednika
  • pri ulasku se dezinficiraju obuća i ruke, a učenici viših razreda su dužni u zajedničkim prostorijama nositi maske
  • ukoliko je nekome od učenika pripisana mjera samoizolacije ili je covid-pozitivan roditelj to javlja razredniku radi vođenja svakodnevne statistike
  • marenda se poslužuje u učionicama
  • produženi boravak i prijevoz učenika organizirani su prema uobičajenom rasporedu.

VESELIMO SE KONAČNOM SUSRETU U PUNOM BROJU!

vaši učitelji

Odluka župana o provedbi nastave u OŠ u PGŽ

Druga proslava Dana škole od kuće

Sigurno nema osobe koja među prvim poslovicama nije naučila onu da je škola naš drugi dom. Učenici bi ponekad na nju najradije zakolutali očima, no ovo doba pandemije koje traje puno dulje no što smo mogli i zamisliti većini jako fali ta na poneke dane omražena zgrada. Ipak je škola simbol veselja, zajedništva, igre, stvaranja uspomena i bezbrižnog vremena, a ponekad nešto i naučimo 🙂

Nastavi čitati

Konačno se vraćamo u školske klupe!

Konačno se vraćano u školske klupe, no na žalost ne svi.

Od ponedjeljka 3. svibnja 2021. učenici nižih razreda vraćaju se nastavi prema Modelu A, dakle uživo u školi, dok učenici viših razreda nastavljaju pratiti nastavu prema Modelu C na daljinu.

U školskoj zgradi i dalje su na snazi uhodane epidemiološke mjere: učenici su dužni u školu doći s izmjerenom tjelesnom temperaturom, na ulazu se dezinficiraju ruke i obuća, a po školi se krećemo prema Protokolu.

Učenicima od 1. do 4. razreda želimo sretan povratak, a onima od 5. do 8. još malo strpljenja 🙂

vaši učitelji

Odluka župana – provedba nastave u OŠ u PGŽ

Razveselili smo vršnjake Sisačke biskupije pogođene potresom

Učenici naše škole sudjelovali su u humanitarnoj akciji „Djeca i mladi Krčke biskupije po rukama sv. Kvirina djeci i mladima Sisačke biskupije“ u organizaciji Katehetskog ureda Krčke biskupije i u dogovoru sa svim vjeroučiteljima naše biskupije. Odabran je ovaj naziv budući da je Sveti Kvirin zaštitnik Krčke i Sisačke biskupije.  

Nastavi čitati

Drugaši i trećaši obilježili Dan engleskog jezika

Svake  godine 23. travnja  obilježavamo međunarodni  Dan engleskog jezika. Kada je Dan engleskog jezika zauzeo svoje mjesto u našem kalendaru? To se dogodilo nedavno – 2010. godine. Inicijativom Odjela za javno informiranje uvedeni su dani za svaki od šest službenih jezika UN-a. Cilj UN-ovih jezičnih dana je promicati višejezičnost i kulturnu raznolikost kao i ravnopravnu uporabu svih šest službenih jezika diljem organizacije.

Nastavi čitati