Doviđenja, Kiara i sretno!

Jučer smo izvijestili da nam se u rujnu neće pridružiti Jasmina, a danas se opraštamo i od četvrtašice Kiare. Njezina učiteljica Marijana Karabaić i razredni prijatelji žele ju javno pozdraviti. Pala je i pokoja suza jer su rastanci uvijek emotivni.

Draga naša Kiara!

Provela si s nama četiri godine, ali si ostavila veliki trag na svakom od nas na svoj način, na one dobrodušne i one samozatajne djevojčice i nestašne dječake s puno energije i one mirnije i emotivne.

Neobično je koliko toga doživimo u četiri godine. Bilo je i suza i smijeha, napornog rada i opuštenog čavrljanja, izleta, projekata, ispita, ispitivanja, nastupa i priredbi. Uživala sam ulaziti u razred i razgovarati s tobom i slušati tvoja razmišljanja i zaključivanja. Trudila sam se da od tebe i tvojih prijatelja stvorim učenike koji imaju sluha i osjećaja za druge, ali i za one koji prihvaćaju sebe kakvima jesu. Uvijek ostani svoja!

Nisi više mala, ali nisi ni odrasla. I nemoj se žuriti odrasti! Važno je živjeti u trenutku i biti sretna. Poštuj odrasle i učitelje jer to je pokazatelj dobrog odgoja kako ti to znaš.

Budi vrijedna i znatiželjna znanja jer samo ćeš tako rasti i biti zadovoljna sobom. Budi i dalje pažljiva prema drugima kao što si i nama pomagala u našoj zajednici. Zato na kraju želim reći: budi dobra i vrijedna i nemoj se bojati novih izazova. Samo hrabro naprijed!

tvoja učiteljica Marijana

Draga Kiara!

Sanjaj što želiš sanjati, idi kamo želiš ići!

Budi ono što želiš biti!

Život stvara nove prilike i tvoj odlazak je tebi nova prilika, iskusi nešto novo i istraži svijet koji je pred tobom! Prijateljstvo je najteža stvar na svijetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali prva i prava prijateljstva stekli smo zajedno kroz školske brige i radosti!

Hvala ti za sve što si s nama dijelila – sreću, radost i smijeh!

Hvala za prijateljstvo!

Želimo ti sretno na svim budućim putovanjima i odrastanjima!

Vole te tvoji prijatelji: Etel, Mika, Nola, Hana, Sara, Adrijana, Fran, Marija, Vito i Ivan