Doviđenja, osmaši!

Jutros su učenicima podijeljene svjedodžbe čime smo službeno završili ovu nastavnu godinu, no svi će se složiti da su zvijezde dana bili naši osmaši.

Okupili su se od ranog jutra i pripremali svoj kratki program. Zahvalili su se svojim roditeljima, učiteljima i školskom osoblju. Posebno emotivan trenutak bio je tijekom prikazivanja retrospektivnog videa koji nas je vratio u njihove niže razrede.

Uslijedilo je dodjeljivanje pohvala i nagrada. Pohvaljeni učenici su Nikola, Laura i Lana koji su dobili pohvalnice od razrednika Željka. U ime Općine Punat osmašima se obratio općinski načelnik g. Daniel Strčić i uručio knjige za nagradu učenicima koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom (Nikola, Lana, Dino i Paula) te one koji su osmi razred završili s uspjehom 4.75 i više (Nika, Dino i Paula). Dino je bio najpozivaniji učenik pa je pristupio i treći put dobivši nagradu za plasman među 10% najboljih učenika u natjecanju iz informatike Dabar.

Učiteljima su za uspomenu poklonili šalicu, a tehničkom osoblju i načelniku ružu. Okupljene su počastili kolačima, grickalicama i sokovima. Kratkim druženjem zaokružili su svoje osnovno školovanje.

Malena generacija, njih samo jedanaest, ali svim učiteljima posebna generacija koja će faliti. Dragi osmaši: Laura A., Mia, Idora, Matej, Nikola, Dino, Nika, Laura P., Lana, Ella i Paula, sretan vam početak novog poglavlja! Pronađite dobro društvo u novoj školi, izoštrite svoje vještine i talente. Proteklih godina smo vam pokazali da vjerujemo u vas i da možete sve što poželite. Kao što smo bili i ostat ćemo vaši vjerni navijači. Za vas su vrata naše škole uvijek otvorna, a nadamo se toplim susretima izvan škole. Nadamo se da ćete u život ponijeti i dio naših srca koja smo vam iskreno pružali. Koju god školu završili i koji god posao u životu radili samo ostavljajte trag dobrote jer je to od svega najvažnije!

Vole vas vaši učitelji!