Izlazak petkom navečer u školu? Da, u Puntu!

Dobro ste pročitali naslov… Koliko god često jedva čekamo izaći iz škole i posvetiti se privatnim (i zabavnijim) aktivnostima ovog smo petka večer proveli u školi i bilo nam je fenomenalno!

Naš poznati duo učiteljica Martina planirao je voditi svoje razrede u kino u Krk kako bi pogledali film Ljeto kada sam naučila letjeti. Spletom okolnosti kino nije bilo u mogućnosti pustiti petašima i šestašima film, no učiteljica Martina J odlučila je prečuti taj NE i uspjela je kupiti projekciju filma od Zagreb film festivala i pustiti ga u jednoj od školskih učionica. Budući da smo mi Boduli poznati po svjoj škrbnosti, a puntarske su učionice dovoljno prostrane ulaznice za film prodavale su se cijeloj ekipi od 5. do 8. razreda.

Projekcija je bila najavljena za 19 sati, no okupljanje pred školom započelo je i prije 18.30. Projekcija je protekla u smijehu, komentarima i šuškanju vrećica s grickalicama, a pojeo se i dio slanih i slatkih ostataka s jutrošnje proslave Dana kruha.

Dugi pljesak na kraju filma, ali i spremnost da se učionica C vrati u prvobitno stanje i stolice se vrate u učionicu B i blagovaonu govori vam o tome koliko su uživali u večeri. Njihovi razrednici Sonja, Viktor i Martine koji su s njima proveli večer dobili su najljepši dodatak na plaću za ovaj mjesec <3

P.S. Hvala gđi. Allini Nicolis koja nam je pomogla da realiziramo ovu večer!