Priznanje Sportaš otoka Krka za 2016. godinu

30. ožujka 2017. god. u prostoru krčke osnovne škole održana je svečanost proglašenja najboljih otočnih sportaša, sportašica i sportskih kolektiva za 2016. god. Nominirana sam u kategoriji sportašica od 14 do 18 godina jer sam tijekom 2016. god. napunila 14 godina.

Konkurencija je bila velika, čak 8 kandidatkinja. Nisam očekivala nekakav ¨ visok¨ plasman jer u toj kategoriji su djevojke sa zbilja odličnim rezultatima. Tijekom 2016.godine sudjelovala sam na dva Prvenstva Hrvatske i osvojila dvije medalje: brončanu i srebrnu. Kao članica karate reprezentacije Republike Hrvatske sudjelovala sam na Prvenstvu Balkana koje se održalo u Sarajevu. Na Prvenstvu regije natjecala sam se u dvije starosne kategorije i u obje osvojila medalje: brončanu i zlatnu. Također sam sudjelovala na ligi Primorsko – goranske županije i osvojila 2.mjesto. Bilo je tu i mnoštvo turnira, a mogu izdvojiti iznimno jak turnir u Banja Luci na kojem sam osvojila srebrnu medalju, Eurocup Istra na kojem sam osvojila broncu i srebro…

Na svečanosti proglašenja dobila sam prekrasnu plaketu za visoko 2.mjesto. Priznanje mi je uručio načelnik Općine Malinska – Dubašnica gospodin Robert A. Kraljić. Bila sam jako uzbuđena primiti takvo priznanje pred mnoštvom poznatih i vrijednih sportaša i sportašica.

 

Stella Polonijo