A šta da radim kad odlaze nam oni… osmaši generacija 2021./22.

Došao je i taj veliki dan! Zadnji dan je uspješno odrađen i proslavljen 21.6.2022. uz veselje, pjesmu i potpisivanje majica, popodnevno kupanje te večernju manjažu na Kelku.

Ali dan priredbe i podjele svjedodžbi, nagrada i pohvalnica bio je mnogo zahtjevniji. Uz stručno vodstvo učiteljice glazbenog  Željke, knjižničarke Irene i razrednice Ane, osmaši su uvježbavali nastup čak dva tjedna ranije. Bilo im je teško dolaziti u školu nakon „Zadnjeg dana“, ali su se ipak potrudili i ostvarili izvrsne rezultate.

Nastavi čitati

Što kutija radi u učionici petaša?

U ponedjeljak 6. lipnja učenici 5. razreda uz pomoć učiteljice matematike Ane Matanić napravili su kocku obujma 1 m3, kocku veličine 1dm3 ( to je 1 litra) i kockicu 1 cm3 koja je nažalost kasnije uništena. Kocke su napravljene od kartona i trake za lijepljenje kako bismo si predočili veličinu i odnos mjernih jedinica za volumen. Zaključak: u 1m3 stane skoro cijeli naš razred! 🙂
 

Upis djece u 1. razred

Upisi u 1. razred OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk, PŠ Vrbnik održati će se 14. i 15. lipnja 2022. godine od 17,00 do 19 sati prema najbližem prebivalištu školskog obveznika prema upisnom području škole i to:

PŠ Vrbnik  – Vrbnik, Risika, Garica, Kampelje

Na upise je potrebno donijeti:

  1. Ispunjeni upitnik za roditelje
  2. Ispunjenu upisnicu
  3. Ispunjeni anketni list za izbornu nastavu vjeronauka
  4. Ispunjeni anketni list za izbornu nastavu informatike
  5. Ispunjeni anketni list za produženi boravak

Predavanje o alkoholizmu i predstava Boca istine

Povodom Svjetskog dana borbe protiv alkoholizma koji se obilježava 1. travnja, u ponedjeljak 4. travnja našu školu došla je grupica ljudi koja nam je za vrijeme 3. i 4. sata održala radionicu na temu alkoholizma. To su bila tri glumca Ri Teatra (Katja Sablić, Luka Liker i Frano Barun) i psihologinja Ivana Host, voditeljica Psihološkog savjetovališta Udruge “Hepatos Rijeka”.

Nastavi čitati