Pozdrav još jednih osmaša

Osmi sam razred, svi lijepi događaji u osnovnoj školi postaju prošlost. Za 10 dana biti će to moj posljednji sat kao osnovnoškolac. Kad se sjetim kako smo se prvi dan tek upoznali, bili smo tako mali, djeca koja nisu bila svijesna što ih sve čeka. Skupa smo se družili, svađali, smijali, ali koliko god smo bili nesložni ipak nam je bilo drago što smo se upoznali.

Od prvog do četvrtog razreda bilo nas je devetero, imali smo dvije razrednice i sa svima nam je bilo lijepo. Naš prvi put kada smo sjeli u školsku kulupu, prve petice, prvi put u kutu, naši prvi izleti, prve svađe, to nikada nećemo zaboraviti jer smo punih osam godina bili zajedno, bili smo dio svačijeg svakog dana.

Učitelje nikada ne bih mijenjala, bili su super prema nama, te su nas odgajali i pripremali za dalje. Kao što nas je razrednica Nina Miler otpratila do kraja četvrtog razreda i rastala se sa nama tako se također mora sada i naša razrednica Lucija Šarinić. Ovaj put nam je sigurno teže jer ulazimo u posve neki novi svijet i okolinu novih ljudi. Sve uspone i padove ću zapamtiti, nadam se da će se oni mene sjećati kao što ću se ja njih, samo u dobrom svijetlu.

Nažalost  ove godine smo imali Internet nastavu, te se ne možemo lijepo pozdraviti, zadnji put vidjeti školu, jesti marendu, sjesti u školske klupe ili potrčati školskim hodnicima. Škola mi već fali mada još nije ni završila.

Našem malom, ali dobrom razredu želim samo uspjeh, da im se sve želje ostvare, nadam se da će svi upisti ono što žele i želim im svu sreću za dalje, također želim svu sreću i učiteljima koji su bili uz nas.

Ivana Zahija

DRAGI OSMAŠI, BILA JE ČAST I ZADOVOLJSTVO UPOZNATI VAS I DRUŽITI SE S VAMA PROTEKLIH OSAM GODINA. 

ŽELIMO VAM USPJEŠAN UPIS U ŽELJENE SREDNJE ŠKOLE I SRETAN LET IZ NAŠEG MALOG GNIJEZDA U VELIKI ŽIVOT. NEKA VAM JE VESELO I SJEĆAJTE NAS SE PO DOBRU!

VAŠI UČITELJI

Odgovori