Ponovno svi zajedno u školske klupe

Teacher teaching her classroom of students

Dragi učenici i roditelji,

U ponedjeljak, 10. svibnja napokon se vraćaju u školu učenici viših razreda!

Podsjećamo da nastava traje do 18. lipnja, pa molimo učenike da ovih posljednjih 6 tjedana daju sve od sebe, kako bi ovu školsku godinu uspješno završili. Zahvaljujemo svima na trudu i strpljenju koje ulažu u ovim izvanrednim okolnostima.

S obzirom da su i dalje na snazi epidemiološke mjere, molimo roditelje da i dalje vode brigu oko zdravlja djece i da u slučaju sumnje na Covid zadrže dijete kod kuće i obavijeste razrednike.

Hvala još jednom svima na razumijevanju i strpljenju!

Učitelji PŠ Vrh

Povratak nižih razreda OŠ u škole!

Dragi učenici i roditelji!

Obavještavamo Vas da će od ponedjeljka 3. svibnja nastava za učenike RAZREDNE nastave biti organizirana prema redovnom rasporedu u školi – Model A.

Za učenike predmetne nastave u osnovnim školama kojima je osnivač Primorsko-goranska županija nastava će se i dalje održavati prema Modelu C (nastava na daljinu).

Učenici od 1. do 4. razreda sretan vam povratak, a onima od 5. do 8. još malo strpljenja 🙂

http://osnovnaskolakrk.hr/vrh/wp-content/uploads/Odluka-župana-provedba-nastave_u_OŠ-u_PGŽ.pdf

Nastava nakon proljetnog odmora

Dragi učenici i roditelji!

Unatoč našim nadama da ćemo se nakon proljetnog odmora vidjeti u školi, donesena je odluka Župana o održavanju nastave prema Modelu C za SVE razrede osnovne škole,

Dakle, od ponedjeljka 12. travnja nastava se odvija prema ustaljenom online modelu – učenici predmetne nastave komunicirat će s učiteljima putem classroom učionica, a učenici razredne nastave prema dogovoru sa svojim učiteljicama.

Iznimno, za učenike RN čiji roditelji nemaju mogućnost organiziranja boravka djeteta kod kuće škola će organizirati produženi boravak – roditelji javite se razrednicima radi dogovora i organizacije.

Obavještavamo roditelje da se neprisustvo u nastavi na daljinu bilježi kao izostanak u redovnu rubriku u e-dnevniku osim ako roditelj sam unaprijed ne opravda učenikov izostanak ili obavijesti razrednika o razlogu izostanka.

Molimo roditelje da i dalje javljaju razredniku ukoliko je njihovom djetetu od strane epidemiologa ili obiteljskog liječnika propisana mjera samoizolacije i do kada, te ukoliko je učenik pozitivan i do kada mu je propisana izolacija. Također javite ako se situacija promijeni zbog vođenja školske evidencije i organizacije rada.

Ova je odluka za sada donesena samo za sljedeći tjedan, od 12. do 16. travnja. O svim novim odlukama ćemo vas pravovremeno obavještavati.

Ostanite odgovorni i poslušajte upute o maksimalnom suzdržavanju od socijalnih kontakata kako bismo svi ostali zdravi i što prije se vratili u školske klupe!

Sretan Uskrs i veseli praznici!

Dragi učenici i roditelji!

Danas je bio posljednji dan nastave prije početka proljetnih praznika koji započinju u petak, 2. travnja i traju do petka, 9. travnja. Nastava se nastavlja u ponedjeljak, 12. travnja. prema redovnoj satnici.

U slučaju promjene Modela nastave (A ili C)  obavijestit ćemo vas naknadno.

Tijekom proljetnih praznika slavimo i blagdan Uskrsa pa svim učenicima i njihovim obiteljima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

vaši učitelji PŠ Vrh

uskrs4
uskrs4
« 1 od 4 »

Organizacija nastave od 22.3.2021.

Dragi učenici i roditelji!

Obavještavamo Vas će se od 22. ožujka do 2. travnja 2021. godine nastava za sve učenike PREDMETNE nastave u osnovnim školama kojima je osnivač Primorsko-goranska županija održavati prema Modelu C (nastava na daljinu).

Molimo učenike od 5. do 8. razreda da se od ponedjeljka redovito uključuju u nastavu prema rasporedu u učionice Classrooma.
Obavještavamo roditelje da se neprisutstvo u nastavi na daljinu bilježi kao izostanak u redovnu rubriku u e-dnevniku osim ako roditelj sam unaprijed ne opravda učenikov izostavak ili obavijesti razrednika o razlogu izostanka.

Za učenike RAZREDNE nastave, nastava će biti od ponedjeljka 22. ožujka organizirana prema redovnom rasporedu u školi.

Molimo roditelje da i dalje javljate razredniku ukoliko je vašem djetetu od strane epidemiologa ili obiteljskog liječnika propisana mjera samoizolacije i do kada, te ukoliko je učenik pozitivan i do kada mu je propisana izolacija. Također javite ako se situacija promijeni zbog vođenja školske evidencije i organizacije rada.

Za sva pitanja smo otvoreni i spremni pomoći.
Čuvajmo jedni druge i budimo odgovorni!

Vaši učitelji!

ZASADI STABLO; NE BUDI PANJ!

Učenička zadruga Busilak, OŠ Fran Krsto Frankopan, PŠ Vrh, uključila se u nacionalnu kampanju „Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.“  koja se održala od 01.-07.03.2021. Akciji su se pridružili i ostali učenici škole i  jedva dočekali aktivnosti na otvorenom koje su bile zaustavljene zbog epidemije korona virusa, te zajedničkim snagama uredili vrt. Učenici nižih razreda  prekopali su i oplijevili gredice, a učenici viših razreda uz pomoć domara , obavili sadnju. Snimljen je i kratki video koji poziva na akciju.

Nastavi čitati

#NasiljePrestajeOvdje

Posljednja srijeda u mjesecu veljači rezervirana je za Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja, poznat kao Dan ružičastih majica.
Kao i mnogih godina do sada, ovaj smo dan obilježili i u PŠ Vrh. Učenici su sudjelovali u raznim aktivnostima obučeni u prepoznatljivu ružičastu majicu.
Kako smo proveli dan i sto smo naučili možete pogledati u foto i video galeriji.