<3 Valentinovo u školi <3

Učenici naše škole su i ove godine obilježili Valentinovo. Likovna grupa mlađih razreda  je sa učiteljicom Mladenkom prigodno ukrasila hol škole crvenim srcima.

Za vrijeme 4. školskog sata učenici razredne nastave su pokazali što su proteklih tjedana uvježbavali sa svojim učiteljicama i na izvannastavnim aktivnostima.

Na početku su učenici 1. razreda izveli pjesmu „Valentinovo“ a zatim je Leonarda pročitala kratki tekst o povijesti dana zaljubljenih.

Učenici  3.razreda su recitirali pjesmicu „Zaljubljeni dječak“, a mali zbor je otpjevao pjesme „Nek’ svud ljubav sja i „Kišobran za dvoje“ . Paola nam je na klavijaturama odsvirala sonatinu.

Na satovima Engleskog jezika učenici 5. i 8. razreda su također prigodno obilježili ovaj dan. Osmaši su pogađali izreke o ljubavi te su pomoću QR kodova odgovarali na pitanja o  povijesti i zanimljivostima dana zaljubljenih.

Učenici petog razreda su tražili „savršene parove“- osobe, stvari, hrana,…..Svoje „parove“ su napisali na šarena srca te ukrasili razredni pano.

učiteljica Margareta Orlić