Obavijest iz Općine

U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 na području Općine Punat, a sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i uputama Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije, donesena je odluka s Koordinacije Gradonačelnika i Općinskih načelnika. Odluku možete pročitati OVDJE.

Važna obavijest – Organizacija nastave na daljinu

Odgađa se nastava u cijeloj Republici Hrvatskoj na dva tjedna.

Nastava će biti organizirana na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Učenici koji dođu u školu, bit će zbrinuti. Prijevoz učenika neće biti organiziran.

Dodatne upite i informacije možete dobiti preko službenih kontakata škole.

Serđo Samblić,
ravnatelj OŠ “Fran Krsto Frankopan” Krk

MZO izdalo preporuku postupanja u odgojno-obrazovnim ustanovama

Dragi roditelji.

Vjerujemo da kao i većina javnosti sa zanimanjem pratite novosti vezane uz korona virus. Danas smo od Ministarstva znanosti i obrazovanja dobili preporuke koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a možete ih pročitati OVDJE.

Ovim vam putem želimo naglasiti da u školi uvijek pa i u ovom razdoblju kada moramo biti malo oprezniji vaša djeca uvijek imaju dostupnu toplu vodu i dovoljne količine tekućeg sapuna i papirnatih ubrusa za ruke. Potaknite ih da redovito peru ruke nakon kihanja, brisanja nosa, vršenja nužde i prije marende. Vodite računa da imaju papirnate maramice sa sobom.

U nastavku prenosimo jednostavan i pregledni letak sa osnovnim uputama koje bi bilo mudro slijediti radi osobne zaštite.