Izmjena satnice za utorak 19. studenog

Dragi učenici i roditelji,

od sutra će se u našoj školi nastava održavati uz nešto izmijenjen raspored sati. U nastavku možete vidjeti raspored za sutra, a za ostale dane ćemo ga objavljivati dan ranije pa pratite web stranicu škole.

Knjižnica će raditi prema ustaljenom rasporedu.

Vidimo se!

vaši učitelji

Najava radionice božićnih ukrasa

Dragi sumještani!

Naša škola je ove godine nositelj Božićno-novogodišnjeg koncerta u Krku koji će se održati 19. prosinca 2019. Prihod od koncerta skupljat će se za liječenje Mihe Tomažina.

U četvrtak 21. studenog okupit ćemo se u 17h u školskoj blagovaoni i izrađivati božićne ukrase koji će se prodavati na koncertu. Molimo sve zainteresirane da nam se pridruže kako bismo za prodaju imali što ljepše ukrase i prikupili dovoljno sredstava za Mihu.

Donesite dobru volju, pregršt ideja i ukoliko imate materijala za izradu.

Veselimo se zajedničkom susretu!

I ove smo se godine uključili u natjecanje Dabar

Dabar je međunarodno online natjecanje kojim se potiče razvoj računalnog razmišljanja od prvog razreda osnovne škole kroz rješavanje primjerenih problemskih i logičkih zadataka, stvaranje strategija za analiziranje i rješavanje problema te programiranje čime se postupno uvodi učenike u svijet digitalne tehnologije. Sudjelovati mogu svi zainteresirani učenici, bez obzira na školski uspjeh.
U četiri kategorije ove godine se natjecalo 49 učenika naše škole, pod vodstvom učiteljice Teodore Tomljenović. Natjecanje je održano od 11. do 15. studenog.

U svakoj utakmici trebaš dati 100 % sebe u igri

Niko Galešić igrač je juniora HNK Rijeke i reprezentacije Hrvatske. Rođen je i odrastao u Njemačkoj. Pred četiri mjeseca došao je igrati u Hrvatsku za HNK Rijeka. Kaže da mu je još uvijek najveći problem jezik, sve razumije, ali teže govori. Želi živjeti od nogometa i usavršiti svoju igru. S njim su, nakon natjecanja u Linu višebojcu, razgovarali petaši Marija Nosić i Dorijan Karabegović.

Nastavi čitati

Zasadi drvo, ne budi panj!

Počevši od petka 25. listopada pa zaključno do 27. listopada cijela se Hrvatska po prvi put ujedinjuje u kolektivnoj sadnji stabala i ostalog bilja. Naša područna škola Punat kao dio eko škole odlučila se priključiti ovom projektu pa smo ga čak predvidjeli i školskim kurikulumom. Imamo sreću što je škola u Puntu omeđena parcelama zemlje koje nam pružaju razne mogućnosti za estetsko uređenje mjesta, ali i odlična prilika za učenje o poljoprivredi i gospodarstvu. Prvim smo koracima krenuli prošle godine pred preseljenje u renoviranu zgradu sadnjom maslina, a nastavili danas s novim projektom.

Nastavi čitati

Najava štrajka

classroom without student with wooden furniture and green balckboard on brickwall-rendering

Obavještavamo roditelje da je za ponedjeljak 28. listopada 2019. Sindikat hrvatskih učitelja najavio štrajk. Održat će se nastava u 2. i 4. razredu prema redovnom rasporedu, a ostali učenici koji dođu školu bit će zbrinuti. Sve promjene objavit ćemo na web stranici škole.

Lino višebojac u Puntu

Naša škola je u četvrtak 24. listopada bila domaćin sportskog natjecanja Lino višebojac. To je natjecanje hrvatskih osnovnih škola kojeg već četrnaestu godinu zaredom organiziraju Sportske novosti, Podravka  i Hrvatski Telekom. Kao gosti natjecanja sudjelovali su i mladi igrači HNK Rijeka U19: Marko Putnik, Filip Zrilić i Niko Galešić koji su ujedno i igrači reprezentacije Hrvatske. Lino višebojac nagrađuje pravi, pozitivan, sportski duh, a promovira prijateljstvo i druženje.

Nastavi čitati