Rano učenje njemačkog jezika

Poštovani i dragi roditelji učenika prvog razreda.

Ove nastavne godine (2018./ 2019.) imate priliku upisati svoje dijete na izvannastavnu aktivnost Rano učenje njemačkog jezika. Pod ovim nazivom krije se igraonica njemačkog jezika temeljena na pjesmi, igri, glumi i slikovnim predlošcima. Cilj svega jest da djeca prihvate jezik neopterećeno i na prirodan način.

Svi znamo da je njemački jezik jako je važan u našoj regiji, ponajprije zbog turizma. Također, svima nam je poznato da je znanje stranih jezika neprocjenjivo blago. Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš. Stoga, iskoristite priliku koju Vam daje naša škola i potaknite svoje mališane na ovo učenje kroz igru!

Aktivnost će se održavati jednom tjedno odmah nakon redovne nastave. Oni koji su prošle godine krenuli s aktivnošću (sadašnji učenici drugog i trećeg razreda), nastavljaju ove godine sa programom započetim protekle školske godine.

Za sve dodatne informacije, javite se na mail mirna.cvijicmrak@gmail.com ili na školski mail os.punat@gmail.com .

učiteljica Mirna Cvijić Mrak

Ekskurzija 2018. u Dalmaciju

U utorak dana 11.09.2018. u 6:00 sati ujutro krenuli smo na našu ekskurziju iz snova, no nismo išli sami s nama su išli i PŠ Vrbnik i PŠ Dobrinj. Kada smo prešli most krenuli smo po magistrali prema Zadru. Dok smo se vozili vidjeli smo puno zanimljivih mjesta. Oko 12:00 sati došli smo u Zadar. Ondje nas je čekao vodič Ivica. On nam je pokazao grad. Vidjeli smo pozdrav Suncu, morske orgulje, crkvu sv. Donta, crkvu sv. Marije, crkvu sv. Stošije i još mnogo kulturnih i povjesnih znamenitosti.

Nastavi čitati

Početak nove školske godine

Dragi učenici i roditelji!

Približava se vrijeme našeg ponovnog susreta. Ovu školsku godinu ćemo započeti u prostorijama Odmarališta kao i posljednje dvije. Prvi dan nastave bit će u ponedjeljak 17. rujna s početkom u 8 sati.

Dan ćemo započeti predstavljanjem prvašića, nakon čega slijedi sat razrednog odjela, marenda i Sveta misa u 10 sati. Autobus za Kornić i Staru Bašku bit će organiziran za 11.30 sati.

Veselimo se ponovnom susretu!

Idemo u srednju!

Od petka 25. svibnja započele su prijave za upis u srednju školu. Dan ranije održan je webinar na kojem su osmaši mogli dobiti detaljne upute o proceduri upisa koja je pred njima. Ovdje vam donosimo osnovne informacije i važnije datume uz napomenu da sve informacije možete dobiti u publikaciji “Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019. – Idemo u srednju!”

Nastavi čitati