Školska kuhinja

MARENDA

PRVI TJEDAN

  1. Kruh, salama, sir, pašteta, sirni namaz, čaj, voće
  2. Pašta bolognese, kruh, sok, voće
  3. Pizza ili sirni namaz, sok, voće
  4. gris na mlijeku, keksi, mlijeko, voće
  5. Krafne ili muffini, kakao, voće

DRUGI TJEDAN

  1. Kruh, lino lada ili sirni namaz, čaj, voće
  2. Riži biži, kruh, sok, voće
  3. Čokolino, puding, keksi, mlijeko, voće
  4. Pecivo, hrenovka, jogurt, sok, voće
  5. Croissanti, kakao, voće

Subotom palenta i mlijeko ili jogurt i vrhnje, sok, voće.

 

PRODUŽENI BORAVAK

PRVI TJEDAN

  1. Juha, kobasice pečenice, kelj s krumpirom, voće
  2. Gulaš s tjesteninom, salata, jogurt
  3. Juha, pohana piletina, đuveč s rižom, puding
  4. Bolognese s palentom, salata, kolač
  5. Pileći rižoto, salata, voće

DRUGI TJEDAN

  1. Maneštra od graha sa suhim mesom ili kobasicom, salata, puding
  2. Ćufte u saftu, pire krumpir, salata, jogurt
  3. Svinjske šnicle u saftu, kupus s krumpirom, salata, frite
  4. Pečena piletina i krumpir, salata, voće
  5. Pohani oslići, blitva s krumpirom, kolač

 

U SLUČAJU NEDOSTATKA NEKIH NAMRNICA, MOGUĆE SU PROMJENE.