Oproštajna priredba osmaša i podjela nagrada i svjedodžbi

U četvrtak 4. srpnja po prvi puta se u našoj novoj školskoj dvorani održala priredba za kraj školske godine. Predvodili su je naši osmaši koji su se prigodnim programamom oprostili od svojeg osnovnoškolskog obrazovanja.

Program je vodio naš iskusni dvojac Sara i Luka. Učenici su se predstavili s dvije recitacije, a zajedno su otpjevali pjesmu Sve je lako kad si mlad. Uz prigodne rime međusobno su se predstavili i prisjetili svojih osam godina koje su proveli zajedno uz svoje prijatelje i u čitelje. U ime generacije zahvalu je pročitala Lucija.

Potom je uslijedilo nagrađivanje najuspješnijih učenika ove školske godine, a tom prigodom knjige im je uručio općinski načelnik g. Marinko Žic.

Na samom kraju okupljanja voditeljica je ukratko prestavila prigodni broj školskog lista Fijolica kojeg su svi učenici dobili uz svjedodžbu i okupljenima prenjela odluku učiteljskog vijeća koje je Luciju Derenčinović proglasilo učenicom generacije. Lucija je tom prigodom dobila sadnicu masline.

Nakon priredbe osmaši i njihovi roditelji počastili su se kolačima i tortom u blagovaoni.

Luciji ovim putem još jednom čestitamo, osmašima želimo sretno kročenje u srednjoškolske vode, a svima ostalima dugo i zabavno ljeto!