Vratili smo se sa ekskurzije!

 

Naš izlet je započeo u utorak 10.5. sa školama Vrh i Omišalj. Dugu i napornu vožnju u autobusu proveli smo zabavljajući se i upoznavajući nove prijatelje.

Prvo odredište nam je bio prekrasan grad Trogir, a nakon toga smo krenuli u Split. Grad Split nas je očarao svojim znamenitostima i lijepim vremenom. Naše posljednje odredište za taj dan bio je Dubrovnik u kojem smo se smjestili. Nakon napornog dana odmah smo zaspali.
Drugi dan smo se rano probudili i nakon doručka uputili se u centar grada Dubrovnika. Razgledavanje je bilo poučno i zanmiljivo. U 13:30 smo se uputili na ručak, a nakon toga smo posjetili otočić Lokrum. Otok nam se jako svidio zbog prekrasne prirode i zanimljivih životinja. U hotel smo se vratili jako umorni i brzo smo zaspali.
Treći dan nas vrijeme nije poslužilo pa smo do 14:00 bili u hotelu. Kada se vrijeme smirilo krenuli smo razgledavati zidine koje su nas se jako dojmile. Nakon toga nekolicina nas je otišla u kino, a ostatak je ostao u hotelu. Poslije kina smo se ponovno svi okupili i otišli do Srđa. To nam je bila jedna od najljepših i najzanimljivijih destinacija.
Posljednja noć u hotelu bila je jako zabavna, ali smo bili tužni jer odlazimo.
Zadnji dan smo posjetili prekrasan otok Korčulu, vozili se trajektom do Ploča, a onda smo krenuli  natrag na otok Krk. Vožnja je bila duga i naporna, a vratili smo se kasno u noć. Izlet je bio poučan, zabavan i pun oduševljenja te novih prijateljstva. Nadamo se da ćemo ovo putovanje pamtiti što duže!
Nora i Lea