Obavijest za roditelje

Poštovani roditelji!
Sretni smo što možemo konstatirati da do današnjeg dana nemamo evidentiranih pojava zaraženih u našoj ustanovi koja djeluje na 5 lokacija s ukupno 803 učenika.

Učenici se vrlo odgovorno ponašaju i poštuju Protokol organizacije i izvođenja nastave u školi i postupanju u okolnostima pandemije COVIDA-19.

Nije zabilježena niti jedna situacija nepoštivanja Protokola, negodovanja ili neugodnih situacija s djecom, a vezano uz nepridržavanje epidemioloških mjera.

Tijekom nastavnog dana djeca višekratno peru ruke. Učitelji ih podsjećaju da to treba učiniti, a dobro je da ih i vi kod kuće redovito podsjećate koliko je ova navika važna za njihovo zdravlje.

Uz sve mjere koje poduzimamo, ne možemo isključiti vjerojatnost da će dio učenika završiti u samoizolaciji.

Ovim putem Vam se obraćamo s molbom da obratite još veću pozornost u kojim se krugovima Vaša djeca kreću i razumiju li i poštuju mjere zaštite od virusa (držanje fizičke distance, redovito pranje i dezinfekcija ruku, nošenje maski…).

Važno je da u takvim situacijama budete otvoreni i surađujete s razrednicima, kako bismo zajednički usporili širenje virusa među djecom, a time i među obiteljima.

Zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i podršci.

Ostanite nam zdravi i primite naše srdačne pozdrave!

Ravnatelj
Serđo Samblić