Jubilarno izdanje Božićno-novogodišnjeg koncerta

Božićno - novogodišnji koncert 2015.22. prosinca 2015. godine naša je škola po 15. put organizirala božićno-novogodišnji koncert.  Koncert ima status školskog projekta, okuplja osmoškolce sa cijelog otoka te prepliće sadržaje iz različitih predmeta: glazbene kulture, likovne kulture, hrvatskog jezika, stranih jezika, vjeronauka i informatike.

Naši učitelji program pripremaju s radošću i poletom, a uspješnost rada ostavljamo publici na prosudbu, nadajući se da će poruke dobre volje koje su tijekom koncerta odaslane, pasti na plodno tlo.

U programu je sudjelovalo 447 učenika među kojima su bili gosti, članovi pjevačkog zbora Osnovne škole Skrad. Ovogodišnji nositelj aktivnosti bila je Područna škola Vrh.

Također, znate da je naš božićno-novogodišnji koncert humanitaran i da smo, udruženi u želji da pomognemo, mnogim ljudima učinili ljepšima i blagdane i život.

Ove godine humanitarni smo aspekt koncerta namijenili malom Teu Jelenoviću iz Klimna, rođenom 3. rujna 2015. s dijagnozom ARTROGRIPOZA, koja se manifestira ukočenošću zglobova, tetiva i slabom pokretljivošću mišića.

Izvješćujemo vas da smo tijekom koncerta prikupili 40.805,00 kn.

Svima od srca HVALA!

Ravnatelj Serđo Samblić

FOTOGALERIJA:

fotografije preuzete s www.grad-krk.hr