3, 2, 1… kreni!

Evo nas! Vratili smo se u školu i popunili klupe koje su nas strpljivo čekale tijekom ljetnih praznika.

Prvi nastavni dan tradicionalno smo započeli okupljanjem pred školom, složeni u osam vrsta – svaki razred u svojoj – tako da nas svi lijepo mogu vidjeti. Bilo je tu pregršt novih torbi, tenisica, preplanulih tenova i posvijetljenih kosa od sunca. No, ono što je učitelje najviše razveselilo bila su dobro poznata nasmiješena lica. Praznici su super, ali i škola ima svoje draži. Neki su to priznavali na glas, a neki su to mudro skrivali.

Našoj veseloj zajednici pridružilo se petnaest novih prvašića koje je pred svima predstavila njihova učiteljica Marijana Karabaić. Nakon što su po prvi put ušli u svoj razred i zauzeli svoja mjesta sreću u školovanju zaželio im je i općinski načelnik Daniel Strčić koji im je u ime Općine Punat poklonio kutije s likovnim priborom.

U 10 sati svi smo se okupili u župnoj crkvi gdje smo predvođeni župnikom Lukom Paljevićem slavili svetu misu i zazvali Duha Svetog da nam bude na pomoći u našim predstojećim zadaćama. Na misi je pjevao mali zbor predvođen s. Marijom Dijanom i svih su nas potaknuli na aktivno sudjelovanje.

Na kraju mise vlč. Luka blagoslovio je torbe koje će nam biti svakodnevni suputnici.

Dragi Angela, Iva, Sandro, Mia, Una, Filipe, Lana, Mihaele, Luka, Antone, Jelena, Lena, Mia, Nikola i Frane – dobrodošli i želimo vam svu sreću u prvom razredu!!