Koncert godine za sve Beliebere

U srijedu, 9.11.2016. u Areni Zagreb održan je spektakl godine kojeg 19 000 Beliebera neće zaboraviti. Justin Bieber je prvi put došao u Hrvatsku i održao nevjerojatan koncert.

U 19:20 s nastupom je započela prva predgrupa “Mic Lowry”, Otpjevali su 3 pjesme,  a nakon njih na pozornicu je izašla druga predgrupa “The Knocks” (elektronički duo). U 20:10 na pozornicu je izašao Justin,a njegov dolazak na pozornicu bio je popraćen ogromnim pljeskom i vrištanjem Beliebera.
Koncert je započeo pjesmom “Mark my words” koju je Justin izvodio visoko iznad pozornice u staklenoj “kutiji”. Bilo je mnogo specijalnih efekata za vrijeme nastupa poput ogromnog trampolina, a i svjetla su bila odlična, no ipak Justin je stalno bio u središtu pozornosti. Neke od pjesama koje je otpjevao su: “I’ll show you”, “Purpose”, “Sorry”, “Where are U now”, a otpjevao je i starije pjesme: “As long as you love me”, “Boyfriend”, “Baby”. Belieberi su stalno pjevali s njim zbog čega je u jednom trenutku i zaplakao. Dao je publici šansu da mu postavi neka pitanja. Rekao nam je da tu večer nikada neće zaboraviti i da mu je to jedan od najdražih koncerata, a također je obećao da će se vratiti u Hrvatsku. Na kraju koncerta se zaogrnuo hrvatskom zastavom, a kasnije ju poklonio jednoj obožavateljici.
Ovaj će događaj biti dugo pamćen i nadamo se da će Justin ispuniti svoje obećanje te se vratiti u Hrvatsku.
Ana Lipovac, 8. r.
Fotografirala je Ana i predlaže da poslušate 🙂 :