Održana radionica božićnih ukrasa

Danas se u našoj školi radilo punom parom! Više od tri sata u školskoj je blagovaoni trajala radionica božićnih ukrasa koji će se prodavati na Božićno-novogodišnjem koncertu, a prikupljeni iznos biti će namijenjen pomoći pri liječenju Mihe Tomažina.

Upravo zato što su svi okupljeni mještani, učitelji i učenici emotivno uključeni u namjenu humanitarne akcije, atmosfera je bila odlična što možete vidjeti i u maloj foto galeriji. Koliko je bila uspješna govori i činjenica što je u početku planirano da se održe dva ovakva susreta, no izrađeno je toliko ukrasa da će ih biti sasvim dovoljno i nakon ovog današnjeg. Akciji su se pridružile i puntarske sestre karmelićanke sa svojim izrađenim ukrasima. Pozivamo vas da dođete na koncert 19. prosinca i svoj dom ukrasite nekim od današnjih uradaka u koje je utkano puno ljubavi i dobrih želja jer su izrađivani od srca.

Ovim putem se zahvaljujemo svim okupljenima na dobroj volji i pomoći, a posebno mamama Ivi Mrakovčić i Maji Lenić koje su tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana donijele materijal s kojim se radilo kao i pregršt ideja. Od srca hvala!