ŠSD Frankopan najuspješnije školsko sportsko društvo u Primorsko-goranskoj županiji

Na svečanoj dodjeli priznanja i nagrada najuspješnijim školskim sportskim društvima i voditeljima školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije za školsku godinu 2016./2017. koja se održala 7. prosinca 2017. godine u Rijeci, najuspješnijim školskim sportskim društvom, u kategoriji osnovnih škola,  proglašeno je ŠSD Frankopan, OŠ “Fran Krsto Frankopan” iz Krka.

Školsko sportsko društvo naše škole ovo je prestižno priznanje zaslužilo temeljem ostvarenih sportskih rezultata na gradskim i županijskim, te poluzavršnim i završnim natjecanjima državnog prvenstva u školskoj godini 2016./2017. 

Priznanja su uručena i voditeljima školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije koji su sudjelovali na Državnim prvenstvima osnovnih i srednjih u školskoj godini 2016./2017.

Priznanje je pripalo i Leu Brnabiću, voditelju školskog sportskog društva Osnovne škole “Fran Krsto Frankopan” Krk za osvojeno 3. mjesto na natjecanju u judu – djevojčice te za sudjelovanje na natjecanju u judu – dječaci (7. mjesto) i atletici – djevojčice (12. mjesto).

Svečanu dodjelu priznanja u Hotelu Jadran na Pećinama, svojim dolaskom su uveličali pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije, Valerij Jurešić te predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza, Nikola Perković

Program je vodila Vedrana Lisica, a za glazbeni program bio je zadužen Dino Antonić.

fotografije preuzete sa mrežnih stranica Saveza školskih sportskih društava PGŽ