Veliki uspjeh naših mažoretkinja

U Puntu se proteklog vikenda održavalo Državno prvenstvo mažoretkinja te 1. Kup nacija. Domaćini su bile Mažoretkinje otoka Krka čije su članice mnoge naše učenice. Ovom prilikom čestitamo svim sudionicima, a posebno našim učenicama koje su ostvarile odlične rezultate!

Kadetkinje (Ellanie Bertetić, Ema Butković, Lana Mihajić, Gala Šimunić, Nola Pajić, Leona Dokić, Rea Hunjadi, Ivana Mihelčić, Tisa Mrakovčić, Laura Nikić, Kiara Zeko i Katarina Žic) su u kategoriji pom pona osvojile zlato na  Kupu nacija te 3. mjesto na Državnom prvenstvu. Tako su obranile prošlogodišnju bronzu s Državnog prvenstva u Ogulinu.
Juniorke (Leona Dokić, Rea Hunjadi, Ivana Mihelčić, Tisa Mrakovčić, Laura Nikić, Kiara Zeko i Katarina Žic) su nakon odrađenog defilea i koreografije štapovima osvojile 3. mjesto na Kupu nacija, a na Državnom prvenstvu su zauzele visoko 4. mjesto u žestokoj konkurenciji.
Posebno treba istaknuti  učenicu 6.r. Lauru Nikić koja je u solo nastupu osvojila 3. mjesto na Kupu nacija kao i  3. mjesto na Državnom prvenstvu! Juniorke (5.,6.r.) su 3. na Kupu nacija!!!
Ne smijemo zaboraviti i našu bivšu učenicu Paulu Žic koja je u duo nastupu s Leonom Jelenčić osvojila zlato te se tako plasirala na Europsko prvenstvo.

učiteljica Martina Butković