Mađioničarska predstava Luke Vidovića u našoj školi

Jučer je našu školu posjetio poznati hrvatski mađioničar Luka Vidović. Već je pri samom ulasku školu napunio svojom pozitivnom energijom, a pažnju učenika odmah su privukli i njegovi rekviziti. Uz zvukove glazbe započeo je izvođenje svojih trikova, no najveće je oduševljenje izazvala činjenica da je za svaku točku tražio pomoć od pojedinih učenika ili pak cijele grupe.

Tako nas je svih zabavio Fran koji je s mađioničarskim šeširom i neobičnim naočalama imao povećih “problema” s čarobnim štapićem. Pri sljedećem su triku pomagale Mia i Leona da čarobni crveni rupčić završi u Mijinoj papuči. Smijeh okupljenih zamijenila je oduševljena nevjerica je kada je Luka pozvao Erin da mu asistira u triku s lebdećim stolom. Najviše smijeha izazvao je trik s Vitom kojeg možete vidjeti u videu, a tko poznaje našeg Jana neće ga iznenaditi vijest da je i on bio vrlo uspješan pomoćnik. Susret se počeo privoditi kraju kada je mađioničar pozvao Lanu, a on sam navukao je plašt nevidljivosti. Za kraj su se Luki pridružili Mihael i Etel koji su također dobili veliki pljesak okupljenih.

Kao zaključak možemo samo reći da se nastavni dan nakon trećeg sata nastavio u veselom tonu i sigurni smo da ćemo Luku ponovno pozvati da nam bude gost!