Izvođenje nastave na daljinu – praktične upute

Dragi učenici i roditelji,

sigurno ste putem medija ovog vikenda čuli mnoge informacije vezane uz izvođenje nastave na daljinu tijekom sljedeća dva tjedna, no ovdje vam ih donosimo na jednom mjestu.

Svi će razredi moći pratiti nastavu na tv programu po sljedećem rasporedu:

Na stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja možete vidjeti raspored predavanja s poveznicama na YouTube kanal. Sadržaj se nalazi OVDJE.

Nadalje, svi su učenici predmetne nastave povezani virtualno sa svojim razredima i učiteljima. Učitelji će provoditi nastavu uz pomoć raznih digitalnih alata, a učenici imaju obavezu izvršavati svoje zadatke kao i u redovnoj nastavi i sve u dogovoru sa učiteljima.

Roditelji, podržite i pratite svoju djecu i pratite web stranicu škole na kojoj će pravovremeno objavljivati sve eventualne novosti i upute.

Pravila lijepog i primjerenog ponašanja u virtualnom okruženju vrijede kao i za ponašanje u učionici. Učitelji, ali i djelatnici Carneta pratit će objave pa prenosimo napomenu ministrice Divjak da “učenici za neprimjerene oblike ponašanja mogu snositi posljedice”.

Budući da će se izrazito velik broj korisnika (ne samo u Hrvatskoj) koristiti istim platformama molimo vas za strpljenje ukoliko bude dolazilo do problema pri logiranju ili slično.

vaši učitelji