Izlet na Farmu magaraca u Šmriki

U utorak, 7. studenoga učenici 1. i 2. razreda sa svojim učiteljicama Jeny i Ninom su otišli na Farmu magaraca u Šmriku. Pratila nas je kiša gotovo cijelo vrijeme, ali to nam nije pokvarilo doživljaj.

Ljubazni domaćini su nas proveli svojom farmom, naučili nas kako se brinu o magarcima, a omogućili su nam i vožnju u kočiji koju je vukla magarica Roža, te jahanje na magarici Mili.

Naučili smo i ponešto o pčelama i kupili drvene magnete za uspomenu.

Evo kako su učenici 2. razreda napisali svoje doživljaje:

U utorak smo bili na Farmi magaraca. Vrijeme je bilo kišovito i oblačno. Vidjeli smo magarce. Vozila sam se u kočiji. Meni se svidjelo hraniti magarce i što smo kupili suvenir. (Lucija Cvelić)

U utorak smo išli na Farmu magaraca. Vrijeme je bilo oblačno i kišovito. Vozili smo se u kočiji i jahali magarca. Upoznali smo barba Marka i magaricu Rožu. Jako mi se svidjelo. (Toni Žužić)

U utorak smo išli u Šmriku na Farmu magaraca. Bilo je oblačno i kišovito. Vozila sam se u kočiji i na magarcu. Hranila sam magarca. Bilo mi je odlično. Kupila sam suvenire na magarca. (Lina Milohnić)

U utorak smo bili u Šmriki na Farmi magaraca. Bilo je oblačno i kišovito. Hranio sam magarce s jabukom. Jahao sam magaricu Milu i vozio sam se u kočiji. Opet bih se htio vratiti zato jer je bilo super. Suveniri su prelijepi. Češljao sam magarce. (Leni Špoljarević)

Kako nam je bilo možete pogledati u kratkom filmiću kojeg je snimila i montirala učiteljica Nina.

Odgovori