ŠKOLSKA KUHINJA

JELOVNIK U PRODUŽENOM BORAVKU PŠ BAŠKA

1. TJEDAN

PONEDJELJAK Pureći ćevapi i pire krumpir

UTORAK Maneštra od ječma, graha i povrća

SRIJEDA Tjestenina bolonjez

ČETVRTAK Rižoto od junetine s povrćem

PETAK Tjestenina s umakom od tunjevine

2. TJEDAN

PONEDJELJAK Pečena pljeskavica i đuveč od povrća

UTORAK Juneći gulaš i njoki

SRIJEDA Pureći ćevapi i riži biži

ČETVRTAK Maneštra od povrća i piletine

PETAK Panirani oslić i slani krumpir

3. TJEDAN

PONEDJELJAK Maneštra od ječma, graha i suhog mesa

UTORAK Tjestenina bolonjez

SRIJEDA Ćufte u umaku od rajčice i pire krumpir

ČETVRTAK Pileći rižoto

PETAK Tjestenina u umaku od tune i povrća

4. TJEDAN

PONEDJELJAK Maneštra od povrća s junetinom

UTORAK Tjestenina bolonjez

SRIJEDA Pileći pohani odrezak (dinosauri Cekin) i varivo od kelja

ČETVRTAK Juneći gulaš i palenta

PETAK Dalmatinski rižoto s lignjama

Uz ručak učenici dobivaju i užinu (voće, puding, jogurt, kroasan).

U SLUČAJU NEDOSTATKA NEKIH NAMRNICA, MOGUĆE SU PROMJENE.