JELOVNIK U PRODUŽENOM BORAVKU PŠ BAŠKA
1. TJEDAN
PONEDJELJAK Pureći ćevapi i pire krumpir
UTORAK Maneštra od ječma, graha i povrća
SRIJEDA Tjestenina bolonjez
ČETVRTAK Rižoto od junetine s povrćem
PETAK Tjestenina s umakom od tunjevine
2. TJEDAN
PONEDJELJAK Pečena pljeskavica i đuveč od povrća
UTORAK Juneći gulaš i njoki
SRIJEDA Pureći ćevapi i riži biži
ČETVRTAK Maneštra od povrća i piletine
PETAK Panirani oslić i slani krumpir
3. TJEDAN
PONEDJELJAK Maneštra od ječma, graha i suhog mesa
UTORAK Tjestenina bolonjez
SRIJEDA Ćufte u umaku od rajčice i pire krumpir
ČETVRTAK Pileći rižoto
PETAK Tjestenina u umaku od tune i povrća
4. TJEDAN
PONEDJELJAK Maneštra od povrća s junetinom
UTORAK Tjestenina bolonjez
SRIJEDA Pileći pohani odrezak (dinosauri Cekin) i varivo od kelja
ČETVRTAK Juneći gulaš i palenta
PETAK Dalmatinski rižoto s lignjama
Uz ručak učenici dobivaju i užinu (voće, puding, jogurt, kroasan).
U SLUČAJU NEDOSTATKA NEKIH NAMRNICA, MOGUĆE SU PROMJENE.