Dnevni arhivi: 21/01/2021

Javni poziv – prijave za upis u prvi razred OŠ “Fran Krsto Frankopan” Krk

Poštovani roditelji budućih prvašiča,

objavljujemo Javni poziv za prijavu za upis u prvi razred naše škole te upute o načinu prijave koji je, obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine nešto drugačiji nego inače.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DJECE ŠKOLSKIH OBVEZNIKA
ZA ŠKOLSKU GODINU 2021/22.

Pozivamo roditelje djece koji su školski obveznici za školsku godinu 2021/22. rođene od
1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine
na obvezu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u 1. razred osnovne škole.

Prema planu upisa djece u prvi razred osnovne škole koje je donio Upravni odjel za odgoj i obrazovanje u Primorsko-goranskoj županiji prijave za upis u prvi razred OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk bit će omogućene elektronskim putem

od 25. do 29. siječnja 2021. godine

Prijave je moguće izvršiti preko web stranice škole, osnovnaskolakrk.hr klikom na OBRAZAC.

Za one roditelje koji nisu u mogućnosti na elektronski način prijaviti dijete omogućit će se od 25. do 29. siječnja 2021. godine od 11,00 sati do 12,00 sati prijava putem telefonskog broja 051/661-946. Prije poziva potrebno je pripremiti OIB djeteta te podatak o e-mail adresi zbog daljnjeg kontakta.

Prilikom prijava, te razvrstavanja prijavljenih školskih obveznika potrebno je voditi računa o upisnom području pojedine područne škole i matične škole te prijavljenom prebivalištu školskog obveznika.

Upisna područja OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk su slijedeća:

  • MŠ Krk – Krk, Kornić, Muraj, Lakmartin
  • PŠ Vrh – Vrh, Salatići, Kosići, Skrpčići, Pinezići, Bajčići, Brusići, Linardići, Žgaljići, Milohnići, Brzac, Poljica, Nenadići
  • PŠ Punat – Punat, Stara Baška, Kornić, Muraj
  • PŠ Baška – Draga Baška, Jurandvor, Batomalj, Baška
  • PŠ Vrbnik – Vrbnik, Risika, Garica, Kampelje

Nakon izvršenih prijava roditelji će biti obaviješteni putem elektronske pošte, koje su naveli u prijavi, o mjestu i terminima za liječnički pregled djeteta te testiranju kod školskog psihologa.

Upute i obrasci za cjelokupni predupisni i upisni postupak u osnovnu školu bit će u narednom razdoblju objavljeni na web stranici škole.