Dnevni arhivi: 20/12/2021

BOŽIĆNO – HUMANITARNI ŠTAND NAŠE ŠKOLE NA ADVENTU U BAŠKI

Učenici nižih razreda i produženog boravka PŠ Baška, zajedno sa svojim učiteljicama, odazvali su se pozivu Turističke zajednice Baška i time sudjelovali na božićno – humanitarnom sajmu na Paladi. Cilj ove hvalevrijedne humanitarne akcije, bio je  prikupljanje novčanih sredstava za  kupnju EKG aparata za našu ambulantu.

Štand naše škole privukao je pozornost  brojnih mještana  koji su oduševljeno birali poklone za svoje najmilije. Bogat izbor artikala nikog nije ostavio ravnodušnim.  U ponudi su bili ručno rađeni unikatni predmeti  koje su naši učenici, marljivo i s puno truda i ljubavi, izrađivali za ovaj poseban dan.  Svaki humanitarokupac  dobio je na poklon blagdanski kolačić kojeg su pekle naše učiteljice razredne nastave.

Želimo zahvaliti našim učenicima nižih razreda i produženog boravka koji su, iako mali, strpljivo i disciplinirano stajali satima za štandom. Kao pravi trgovci – nasmijani, ljubazni i ponosni na svoje izrađene predmete, naplaćivali su, zbrajali, oduzimali, vraćali i prebrojavali prikupljeni novac.

„Ovaj dan neću nikad zaboravit!“ – bile su riječi jednog prvašića. 

I zaista je bio poseban, sunčani zimski dan,  ove subote 18. prosinca na Paladi u našoj Baški.

Hvala svima!