Mjesečni arhivi: prosinac 2019.

Obavijest o kalendaru nastave u 2. polugodištu i nadoknadi dana provedenih u štrajku

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je dana 18. prosinca 2019. godine donijelo odluku o produljenju nastavne godine i odstupanju rokova utvrđenih Odlukom vezano uz trajanje odmora učenika osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova u Primorsko-goranskoj županiji.

Odlukom je Osnovnoj školi ” Fran Krsto Frankopan ” dana suglasnost za sljedeći kalendar rada u 2. polugodištu šk. god. 2019./2020..

ŠKOLSKO SPORTSKO DRUŠTVO ”FRANKOPAN” I OVE GODINE MEĐU NAJUSPJEŠNIJIMA U ŽUPANIJI

Najuspješnijim školskim sportskim društvima i voditeljima školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije uručena su priznanja i prigodne nagrade u srijedu 11. prosinca 2019. u prostoru Hotela Jadran u Rijeci.

Najuspješnije školsko sportsko društvo osnovnih škola je ŠSD Brajda iz OŠ Brajda Rijeka, a srednjih škola ŠSD GAM iz Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka. Drugi po uspješnosti su ŠSD Frankopan iz OŠ Fran Krsto Frankopan iz Krka i ŠSD Dominik Savio iz Salezijanske klasične gimnazije iz Rijeke. Treći po uspješnosti su ŠSD Kantrida iz OŠ Kantrida iz Rijeke i ŠSD Medicinar iz Medicinske škole iz Rijeke.

Također, uspješno sudjelovanje na Državnom prvenstvu ostvarili su i:

         Leo Brnabić, OŠ Fran Krsto Frankopan, Krk

– judo – dječaci – 5. mjesto

– judo – djevojčice – 7. mjesto

-atletika 5. i 6.razred učenice – 14.mjesto